Hårologi

Hårologikonceptet


Hårologi betyder lären om håret. Med kunskap har vi möjlighet att påverka hårets och hudens naturliga funktioner

Ett sunt hår er ett vackert hår. De flesta av Hårologis vårdande produkter verkar på djupet. där hårstråets livsviktiga struktur (cortex) finns. Samtidigt uppnås en välbalanserad hårbotten utan negativ påverkan på håret. Det centrala i Hårologi-konceptet är den holistiska och individuella synen på människor. Denna insikt möjliggör förståelsen av sambandet mellan hår, hud och näring.
Det är därfor kombinationen av kosttillskott och individuellt anpassade produkter är essentiell i vår strävan efter vackert hår.

Vad är en Hårolog?


Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Hon/han har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hårologen studerar håret och hårbottnen och gör ett hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar. De produkter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om.

Hårologi betyder läran om håret.


Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Dessutom är alla våra hårvårdsprodukter tillverkade med största omsorg i Sverige.